+40 786 276 278 h2on.aquasmart@gmail.com
Selectează o Pagină
purificator apa sibiu

Purificatoare, Dozatoare si bidoane de apă

Aqua Smart Sibiu

Din 2020 AQUA SMART si-a propus sa ofere consumatorilor toate informațiile necesare pentru ca aceștia sa aibă un stil de viată sănătos si pentru a rămâne hidratați in orice perioada a anului. Compania noastră se adresează atât persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, ceea ce înseamnă ca atât familia ta, cat si angajații se pot bucura de beneficiile respectivelor produse, fie ca vorbim despre echipamente sau consumabile
purificatoare apa aqua smart

AQUAVIA

Bidonul de apa AQUAVIA contribuie la eliminarea acidității din corp, completând efectul ionilor de hidrogen cu conținut natural de bicarbonați. În plus, ne-am asumat rolul de a informa cu privire la alcalinitatea naturală și beneficiile sale. Pentru că, dintre toate motivele consumatorilor să bea AQUAVIA, acesta este cel mai valoros pentru sănătate.

Pachet de 4 filtre

Pentru schimbul care se efectuează la un an!Filtrul Sediment are capacitatea de a retine impurități de 15 ori mai mici decât un grăunțe de nisip, adică toate particulele cu un diametru mai mare de 1 micron.

Filtrul Precarbon elimina din compoziția apei substanțe chimice nocive cum ar fi materiale sintetice cancerigene, insecticidele si in primul rând clorul, folosit in tratarea apei din rețeaua municipala, in proporție de 99%.

Filtrul Ultrafiltru este o membrana de înaltă precizie cu o excelenta permeabilitate a apei si foarte rezistenta chimic si termic. Elimina in totalitate microorganismele si bacteriile precum Giardia, Cryptosporidium, Ecoli, Protozoan Cysts, etc. De asemenea menține mineralele necesare organismului.

Filtru Post carbon, de înaltă calitate, pe baza de carbon activ granular, apa își recapătă culoarea si gustul natural prin eliminarea gazelor dizolvate cu miros neplăcut

H2On

Bidonul de apa H2On are un pH de 7,8. In al doilea rând, daca alegi bidoane cu apa îmbuteliata, vei beneficia de cel mai mic preț per litru posibil (puțin peste 1 leu).
Nu in ultimul rând, prin cuplarea produsului la un dozator, pe care îl găsești tot in oferta H2On, vei beneficia de apa rece sau fierbinte instant!

BIDOANE DE APA PENTRU DOZATOR

Avantajele unui bidon cu apă pentru dozator

Electron

Cu rezervor interior cald/rece din otel alimentar si funcții care asigura economia de energie

Nautilus

Temperatura apa calda pana la 95 grade Celsius si apa rece sub 10 grade

Tornado

Are compresor cu tehnologie avansata pentru menținerea temperaturii apei.

Star

Extrem de elegant si durabil, cu un compresor de răcire puternic si silențios

Oasis SKYE

gama Premium, cu sonda de răcire inside-out si sistem removable reservoir.

Oasis CO2oler ULTRA

Dozator de apa ultra Premium, care combina răcirea directa a vasului sub presiune cu un mixer de apa CO2 (pentru apa carbogazoasa).

Oasis SKYE Foot Switch Retrofit

Cu distribuție alternativa (pedale pentru controlul robinetelor de apa rece/calda)

Phone

+40 786 276 278

Address

Sibiu, Henri Coandă, 59, Sibiu

× Cu ce te putem ajuta?